СКАНДАЛ!!! Окрадоха екипировката на ФК Банско

Отборът на Банско остана без част от екипировката си – фланелки, гащета, анцузи. Злосторници влезли в склада на клубната база, където спокойно подбрали, каквото им е нужно

Освен екипи крадците взели и 42-инчов LED телевизор, на който отборът правеше в продължение на почти 4 години своите разбори. Явно крадците са били суеверни и са заложили на числото 3 като били откраднати и всички топки, с които отборът разполагал и били закупени само преди 3 месеца.
Все пак изпълнителният директор на клуба Йордан Баряков и ръководството реагираха много бързо и веднага бяха закупени чисто нови топки и бе поръчана да бъде възстановена откраднатата част от екипировката. Докато пристигне обаче, домакинът Благой Загорчин ще трябва да изрови от дълбоките резерви част от подготвената за бракуване екипировка, която за късмет е трябвало да бъде изписана в края на този месец.

Това е втори удар по отбора, след като злодей влезе с автомобила си на стадион „Свети Петър“ и направо е изора стадиона. „Това е удар не по нас, а по Банско като град и като хора. Не знам какъв човек може да извърши подобно гнусно нещо. Този стадион не е на мен, на треньора, домакина или на другиго. Той е на всички в града ни, което си е чисто посегателство върху нашето населено място. Надявам се, че злосторникът ще бъде установен веднага и ще му бъдат наложени адекватните и строги законови санкции. Някой трябва много да сме засегнали, че да направи подобна гнусна постъпка. Ние обаче няма да се спрем и ще продължим напред заради всички онези, които ни подкрепят и които искат името на Банско да бъде споменавано само с добро,“ коментира изпълнителният директор на клуба Йордан Баряков. 

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене