Ангел Джамбазки – №2 в листата на коалиция ББЦ, ВМРО, ЗНС и Гергьовден

Ангел Джамбазки

Ангел Джамбазки и Николай Бареков, снимки: ББЦ

Николай Бареков ще предложи заместник-председателя на ВМРО Ангел Джамбазки да бъде втори в листата за евроизборите на коалицията „България без цензура“, ВМРО, ЗНС и Гергьовден.

Лидерът на ББЦ ще предложи неговата номинация на коалиционния съвет, съобщи самият той в санданското село Склаве по време на обиколката на Бареков и партньорите му в Югозападна България.

„Създадохме нещо много интересно, което ще промени живота на всички нас. При нас са млади хора и за първи път в историята на българския преход има такава партия“, каза още Бареков пред жителите на Склаве.

Лидерът на ББЦ припомни, че събитията през февруари миналата година са започнали точно от Югозападна България и коментира: „Сега разбирам защо – защото нашите партньори от ВМРО са много силни тук“.

„В момента в България всички сме разделени и моето желание е да има нещо, което да обедини българите. Онова, с което Борисов най-много ни плашеше, бяха гръцките протести, но в крайна сметка разликата е видна – гърците опукаха едни 300 милиарда на Европейския съюз и сега в Гърция продължава да се живее добре, а в България – още по-зле от преди. Ето защо в основата на нашата политика е младите хора да останат в България, а за да се случи това, трябва да има работни места и перспективи“, подчерта Барреков.

По-рано през деня на конференция в Благоевград за областен лидер на „България без цензура“ в Пиринско бе избран общинският съветник Рашко Динков.

„За момента в града действат само четири партии. България без цензура е трета и съвсем малко е изпреварена от БСП. Най-солидната е ГЕРБ, но ние с упорита работа можем да се окажем на челна позиция и Благоевград да бъде един от нашите бастиони“, посочи Бареков.

Николай Бареков

infomreja.bg

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене