Проверихме! Депутатът Ст. Апостолов и този месец спази обещанието, дари заплатата си на семейство от Разлог

За пореден месец, депутатът от ПП ГЕРБ Стефан Апостолов дари заплатата си за инвитро процедура на семейство от Разлог, това установи проверката ни. Приятно изненадани сме от Апостолов, който е новак в политиката, но даде истинско показно на останалите народни представители за това как се спазват предизборни обещания.

В предизборната си кампания Апостолов се зарече, че докато е депутат ще помага на хора, които искат да се сдобият с дългоочаквана рожба и това е негова кауза. Той доказа, че не е говорил празни приказки по подобие на добре познати народни избраници. Още от първия месец, в който влезе в парламента, Стефан Апостолов зарадва семейство от Благоевград.

Похвална е и активността на Апостолов, който ежеседмично прави приемни за жителите на общината, която представлява. „Казал съм приемен ден нямам, хората ме познават, срещат ме по улиците, споделят проблемите си, така ще бъде, защото знам, че те ме изпратиха в парламента и аз съм длъжен да защитавам интересите им и доколкото мога да помагам „, каза преди време депутатът. Няма какво да кажем, освен едно голямо „Браво“!….

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене