Весела Алексиева: Пред Топ Преса мога да кажа всичко!

Весела Алексиева e завършила Музикален театър в Югозападен университет „Н. Рилски“ – Благоевград. Основно се занимава с пеене, танци и актьорско майсторство. Свири на пиано и акордеон. Обича да се разхожда сред природата с кучето си Памела (Кокер Шпаньол), да пътува с приятели и да се забавлява в клубове. Участвала е в няколко конкурса, стига до финалите на „Мис Мерилин“ и печели конкурса „Танцуващи Момичета“ на рап изпълнителя Айс. Участва в три негови видео клипа. Весела е собственичка на салони за разкрасяване „Beauty Center Vesi“…

Така както ви обещахме в миналият брой, каним популярната моделка Весела Алексиева, която наскоро татуира цялата си лява ръка… Веси разказва единствено пред Топ Преса, защото както тя самата сподели на нас може всичко да каже 😉

Веси, как се роди идеята да татуираш цялата си ръка?

– Здравейте, приятели и читатели на вестник Топ Преса, най-готината югозападна медия в Югозапада. Това ми е третата татуировка… другите ми две татуировки са малки надписи. Идеите не са крадени от разни популярни личности или Холивудски звезди, а са мисли със нещо, което се е случило в животът ми. Става дума за лоши случки… А тази, новата ми татуировка реших да я направя, за да бъде нещо по-различно, нещо ексцентрично и екстравагантно и да ми даде едно ново начало и успех занапред в живота. Аз винаги съм била по-различна, обличам се по-различно и като цяло исках да се откроявам с нещо по-различно. Сега наистина в България масово започнаха хората да се татуират, но жена с цял ръкав все още е рядкост.

Като бях в Индия преди десетина години съм виждал, подобни татуировки, но там си ги правеха с кана и бяха временни…

– Да моята е с индийски мотиви,  а в средата е изобразена китайска водна лилия… На по късен етап обмислям и добавянето на цветове. Ти нали знаеш, веднъж започнеш ли с татусите, после спирка няма.

Имаш хиляди последователи във Фейсбук, тяхната реакция беше: Истинска ли е? Как можа? Много е яка…

– Да, то от първо всички си мислеха, че е рисувано… Много хора казаха, че съм луда. Приятелките ми, които вече са си правили татуировки казаха, че е много яка и че и те искат подобна. На много хора им харесва, но не им стиска да си направят. Други ме питаха как на сватбата ще сам с булчинската рокля и този татус ;)) Други казаха, че никой мъж няма да ме иска с тази татуировка ;(  Лош коментар от мъжете няма. Само от жени са, но нали знаеш , че жените са си и по-злобнички. Те и за инплантите така говорят, аз няма да си сложа… Но на която и да и дадат пари за силикон, никоя няма да откаже ;))

Цялото интервю четете в печатното издание на Топ Преса

Bayraktarski

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене