Продължаваме с простотиите и извращенията в град Гоце Делчев – счупена липа в зелените площи до стадиона (СНИМКИ)

Поредна простотия извършена на територията на гр. Гоце Делчев. Днес бе намерена счупена липа в зелените площи до Градския стадион. 

С всеки изминал ден се убеждаваме, че извращенията в града ни стават все повече и повече. Вместо да опазим хубавото, ние го рушим. Рушим това, за което после се плачем на някого и обвиняваме другите. Другите, които може би са прави, когато казват, че на първо място трябва да си изметем двора пред къщата, след което да търсим проблема в човека от среща.

Въпросът след като погледнеш снимките е само един: До кога ще се гаврим с хубавото? Нали искаме нашият град да изглежда невероятно. Или само на думи… Като всички българи.

Топ Преса иска сурови наказания за тези, които са направили тази простотия и за всички, които се мислят за безсмъртни и продължават да показват тъпотията си, преди, сега и за напред.

Време е да се променим. И промяната, истинската, ще дойде тогава, когато се погледнем отстрани, самите нас. А за останалите, тези, които газъреят, докато рушат красотата на града ни, липсата на мозък ги превръща в същества, които заслужават само и единствено бой и наказание.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене