Спазено обещание: Ремонтираха основно две улици в Кресна

Завърши ремонтът на улиците „Васил Левски“ и „Пейо Яворов“. Положени са 2 330 кв. м. асфалт, като предварително е подменена изцяло подземната инфраструктура и ВиК съоръженията.Спазено обещание: Ремонтираха основно две улици в Кресна

Спазено обещание: Ремонтираха основно две улици в Кресна

„Със завършването на ремонтните работи разрешихме отлаган от много години проблем за жителите в квартал „Спирката“ и се надявам новата придобивка да подобри значително тяхното качество на живот“, заяви градоначалникът Николай Георгиев.

Използването на новоасфалтираните улици ще облекчи от една страна придвижването на МПС до главен път Е-79 и вътре в квартала, а от друга ще намали чувствително запрашаването в летния период с всички положителни последици за хигиената и здравето на хората, допълни той.Спазено обещание: Ремонтираха основно две улици в Кресна

Градоначалникът увери, че ще спази дадените по-рано обещания и до края на лятото предстои благоустрояване на улици „13” и „19” в с.Долна Градешница, както и подмяна на вътрешната водопроводна мрежа в Кресна.

Георгиев призова жителите на общината да проявяват търпение и разбиране за възможните неудобства, които ще им причинят планираните ремонти.

ilindenpres.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене