САМО В ТОП ПРЕСА: НПО „Активна Съвест“ организира протест срещу високите цени на винетките! Заместник лидерът, Александър Камишев пред нашата камера: Нека се съберем колкото се може повече. Каузата е важна за всички и е редно да я подкрепим!

камишев

„В Гоце Делчев ще се проведе първият протест срещу цента на винетките. Датата е 28.11.2015 година“, това заяви пред нашият екип, заместник лидерът на Неправителствената организация „Активна Съвест“, Александър Камишев.
Какво Ви накара да застанете пред екипа на Топ Преса?
– Искам да помоля всички съграждани да присъстват на първият протест срещу цената на винетките в нашия град. Той ще се проведе на 28 ноември 2015 година от 13:00 часа на площат „Македония“.
Каква е основната причина, поради която излизате на протеста?
– Увеличението от 67 на 97 лева на винетките е драстично. То не отговоря на ръста на доходите, а в същото време състоянието на пътищата, според тях, продължава да не е добро.
Защо точно „Активна Съвест“?
– Може би, защото никой не се сеща или просто така му е по – удобно! Изпитват страх ли!? Незнам…
Към кого искате да се обърнете чрез тази инициатива?
– Не може, при положение че седем месеца по-рано министър Лиляна Павлова е казала, че в техния мандат няма да има увеличение на цената, в един момент, седем месеца по-късно, вече над 50 процента увеличение. Не ми е проблем по принцип 30 лева увеличение, но хайде попитайте някой пенсионер, дето взима 150 лева пенсия, дали ще успее да си вземе винетка за 97 лева. Искам да се обърна към всички управляващи и да им кажа, че това, което го правят, не е справедливо. Ние не можем да се качим на колите. Ние ги държим чисто и просто за бърза помощ.
Ние от Топ Преса заставаме плътно зад новата инициатива на Неправителствената организация „Активна Съвест“. Каузата е важна за всички и е редно да я подкрепим.
28.11.2015 – протест!!!

ОЧАКВАЙТЕ ЕКСКЛУЗИВНИ НОВИНИ ОТ ПРОТЕСТА В СЪБОТА САМО В ТОП ПРЕСА!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене