ВИДЕО: Ротари клуб – Гоце Делчев с нов председател

Ротация на бордовете, извършиха в Ротари клуб в Гоце Делчев

Ротарианската 2016 – 2017-та бе богата и ползотворна – отчетоха членовете на Ротари клуба в Гоце Делчев при ежегодната ротация на бордовете на клуба при което бе даден и старт на новата 2017 – 2018 ротарианска година. Досегашният председател на неврокопските ротарианци, Стоян Стругов, предаде символите на председателството на Денис Шенгов, който пое председателската отговорност и обеща да бъде достоен продължител на работата на предшественикът си и с общи усилия да се продължи борбата за клубните каузи. Преди да предаде отговорността си на новия председател, господин Стругов припомни по-важните инициативи на клуба през изтеклата ротарианска година: Денят на будителите с литературен конкурс в който се включиха над 500 деца, коледния благотворителен бал, забавен шахматен турнир, денят на детето, посещението на „Изгубените български градове“ – Воден и Битоля, Манастира на св. Климент и Охридското езеро. Не бяха подминати и спортните успехи които жъне клубът в национални Ротари състезания.
Свой отчет за дейността си и ротация на борд екипа направиха и Интеракт – младежка организация спонсорирана от Ротари клуб Гоце Делчев.
На нашите многобройни зрители и читатели предлагаме разширен видео репортаж от церемонията по Ротацията на двете организации и старта на новата ротарианска година на гоцеделчевския Ротари клуб.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене