Баща- свещеник  на второкласник от Първо ОУ Св.Св. „Кирил и Методий“ в Гоце Делчев с Великденско послание , благословия  и  пожелания към децата  от класа на сина му 

„Радвайте се! Бъдете добри!“ – бе посланието на отец Ивайло Славилов, баща на  второкласника Адриан Славилов – ученик от от ІІ б клас  при Първо ОУ в Гоце Делчев и техните учители г-жа Буцева и г-жа Борисова.

 Целият клас  на  второкласника Адриан Славилов  заедно със своите учителки  отидоха  в храма в който служи бащата  на Адриан за  да чуят от него най- светлите послания по повод наближаващия голям християнски празник Възкресение Христово. Децата  се потопиха в предвелигденската магия и  повелите на страстната седмица преди празника като научиха и много за Възкресението на  Исус Христос .

Благодарим на отец Славилов за топлото посрещане, за умело поднесената беседа и подаръците, от които засияха лицата на децата коментираха учителките изключително доволни от посещението в църквата преди най- светлия християнски празник Великден.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене