Окървавиха центъра на Благоевград! Полиция и гардове на крак! Масов бой пред дискотека, 27-годишен от петричкото село Габрене в тежко състояние в болница

Масов бой между две групи младежи вдигна на крак полиция и гардове на дискотека в центъра на града. Инцидентът станал два часа след полунощ, след скандал между над 15 младежи, които купонясвали в снощи с много алкохол.

Заради безобидно подхвърляне и насмешка станало сбиване, което много бързо добило масов характер. Намесили се свидетели и станало страшно. В боя тежко е пострадал 27-годишният Илиян К. от петричкото село Габрене, който бил докаран в болница в безсъзнание, с множество наранявания. Полицията е арестувала част от побойниците, които са били пияни.

Снощи в Благоевград бе празник, в новия парк „Македония“ се раздаваха годишните музикални награди на БГ радио. Градът бе оживен, млади хора от всякъде дойдоха за наградите. Заведенията и нощните клубове бяха пълни с млади хора и отново се намериха такива, които да помрачат празничното настроение в областния център.

Петя Георгиева/struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене