ЗАРАДИ СТРАХ ОТ НАПАДЕНИЕ! Закючиха задния вход на болницата, пусксат само линейки

След нападението над главната сестра Малина Кольова в общинската болница в Дупница въвеждат строг пропускателен режим. От вчера вратата на задния вход на болницата се заключва и се отваря само за линейките, съобщиха от здравното заведение.

Главната сестра Малина Кольова вчера беше на работа, въпреки че все още бе разстроена от случилото се предния ден. Тя не желае да подава жалба в прокуратурата срещу двамата си нападатели, тъй като според нея няма да има ефект, а може нещата да се усложнят още повече.

Както „Струма“ писа, в сряда следобед се разигра екшън в двора на бившата Военна болница в Дупница, след като главната сестра Малина Кольова направила забележка на цигани да не берат липа в двора на болницата и да напуснат веднага. Ромката се нахвърли върху нея с обиди и заплахи. Циганинът пък се оплакваше, че бил ударен с бокс от д-р Славчо Поромински.

Нападателите на главната сестра в сряда са влезли през незаключената врата в двора на болницата и необезпокоявани от никого се качили да берат липов цвят. През този вход минава половината град, за да не обикалят болницата, ако искат да излязат на улицата. Когато охранителите правят забележки на граждани, винаги се завихря скандал.

Преди години наркомани се събираха вечерно време в коридора пред лабораторията на болницата и лаборантките не смееха да излизат нощно време да вземат изследванията на пациентите. Тогава беше сложена метална решетка.

ЙОРДАНКА ПОПОВА/struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене