Футболист от Г. Делчев си купи жилище в Кипър с изглед към морето

Футболистът от Гоце Делчев Димитър Макриев си закупи жилище в Кипър, съобщават медиите на Острова на Афродита, които потвърдиха изповядването на сделката за придобиване собствеността върху имота. Той е в един от най-хубавите квартали в Ларнака, в близост до морето и осигурява комфорт за четиричленното семейство на бившия национал. Покупката говори достатъчно ясно за намерението на Макриев да се установи трайно в Кипър.
Футболният национал Димитър Макриев се ожени през 2009 г. за дългогодишната си приятелка от Плевен Мирослава след повече от 8 години дружба. Сватбеното тържество тогава се състоя само часове след световната квалификация срещу Ейре в родния на Макриев град Гоце Делчев. Повече от 300 души уважиха сватбеното тържество, което бе едно най-бляскавите в Югозападна България. Сред гостите на церемонията бяха изпълнителният директор на „Ашдод“ Рафаел Еда, треньорът на Макриев Джоузеф Мизрати и помощник-треньорът Самуел Буклис.
Феновете на настоящия му тим „Неа Саламина“ обичат българина, който бързо се превърна в техен любимец. Привържениците бяха в основата на удължаването на договора с клуба, след като организираха безпрецедентна кампания за събиране на средства за половината от заплатата на неврокопчанина заради финансовата криза в отбора.
Д. Макриев не крие, че семейството му се чувства отлично и харесва стила на живот в Ларнака и местните нрави. Езикът вече не е проблем не само за главата на фамилията, но и за останалите му членове – съпругата и двете деца. Намеренията на нападателя са след края на активната състезателна кариера да се пробва във футболния мениджмънт, както вече това стори съгражданинът му Костадин Башов.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене