Млади риболовци от Гоце Делчев спечелиха второ място в Национален турнир

(Снимка: Димитър Савов)

Георги Попов, Георги Малкочев и Боян Павлов от Гоце Делчев спечелиха второ място в Националния турнир по улов на риба на плувка за деца. Поздравления за отбора на малките майстори на куката и въдицата, представили отлично града и ЛРС “Сокол”!

Тази година турнирът се проведе на язовир „40-те извора“ край Асеновград. Добрата организация на НЛРС-СЛРБ направи истински празник за децата. Състезателите бяха разпределени в две категории: категория „Деца“, до 14 годишна възраст и категория „Юноши“, до  18 годишна възраст.

Наградният фонд беше обезпечен от Националната ловно-рибарска организация и спонсорство от Върховния административен съд. Съорганизатор на турнира беше Българския ловен женски клуб „Бендида“, от който присъстваше г-жа Диана Добрева. Победителите получиха купи и много предметни награди. Всички участници получиха подаръци за спомен, а викторината на риболовна тематика донесе много положителни емиции. Специален гост на събитието беше председателят на УС на НЛРС-СЛРБ Иван Петков, който лично награди всички деца.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене