Без категория

Издирваха най- веселия първоюнски малчуган на пъстър празник в Симитли

Пъстрота, забавления, игри, слънчеви усмивки, красиви деца, балони, захарен памук, пуканки и много музика на площада в Симитли за най- красивия празник на децата. Детските градини със своите талантливи деца вдигнаха настроението с танци и песни. Школите към НЧ „Св.Климент Охридски“ , Денс клуб „Бонита“, танцов ансамбъл „Веселие“, вокална група „Пламъче“, Христина Кръстева, гимнастички и още.. и още талантливи деца направиха празника на своите приятели.

„Честит първи юни деца, честит международен ден на детето, честит празник на щастливата усмивка и на бъдещето“, поздрави децата кметът Апостолов. Безброй интересни игри, обградили площадното пространство, превърнаха първия ден от юни в съревнование и битка за най- веселия първоюнски малчуган. Хвърляне на кош, вкарване на гол във футболна врата, бокс, скачане с топка и много други препятствия преминаваха стотиците деца на площада.

Веселбата бе водена от бате Брано от Драматичен театър „Проф. Енчо Халачев“ и Илиянчо Калпазанчо, които с неподправен хумор и веселие караха празнуващите да се усмихнат. Десетки големи награди беше подготвила Община Симитли за малките наследници, които участваха в игрите. Чрез томбола десетки от тях грабнаха подаръците и отидоха да се забавляват на плажа в Симитли. След празненството, по случай 1-ви юни в Симитли, за най- малките отвори и нов парти център „Релакс“, където всички ще могат да се забавляват.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене