„Макрек“ инкасира една от най-големите загуби във футбола ни напоследък!!! U 19 на тима, поканени в елитната група

„Марек“ загуби тежко от Берое с 0:10 в среща от 29-ия кръг на Елитната група до 17 години, което обаче не им попречи да запазят статута си

Това бе и последното домакинство за дупничани на стадион „Бончук“ за сезона.
Срещата започна с минута мълчание в памет на юношата на „Берое“ Мартин Ковачев, който загина миналата седмица при автомобилна катастрофа. Интересното е че за старозагорци се разписаха трима души с еднаква фамилия – Иванов.

Владислав Димитров откри в 10-ата минута, а Стоян Иванов удвои. Калоян Петров се разписа на два пъти до края на полувремето. След подновяването на играта Мануел Иванов вкара пети гол за гостите. В следващите 5 минути „Берое“ отбеляза още две попадения, дело на Стоян Иванов и Валентин Иванов. Крайният резултат бе оформен в последните 10 минути. Тогава се разписаха Галин Пенев, отново Мануел Иванов и Христо Иванов.

В същото време в офиса на Марек 1915 се получи официална покана юношите на клуба до 19-години да участват от следващия сезон 2017/2018 в първенството на елитната група U-19. Отборът воден от Цветан Видински завърши втори в група „Запад”. От ръководството на „Марек“ трябва до днес вечерта да потвърдят в БФС участието на тима. Освен, че е повече от престижно това участие е свързано и с немалко разходи, затова тази вечер ще има и заседание на УС на клуба. От миналата година в елитните групи се подвизават и юношите до 17-години, които под ръководството на Анжело Кючуков успяха да запазят мястото си и за следващия сезон.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене