Представители на НИС на МГЕРБ дискутираха с младежката структура в Перник ролята на младите в политиката

Каузата, която всички ние споделяме, и това да правим нашите родни места по-добро място за живеене и почивка, е нещото, което вече повече от 10 години ме мотивира да бъда част от младежката организация на ГЕРБ. Политическа партия ГЕРБ дава възможност на младите хора да покажат своя потенциал и да развиват своите идеи и възможности. Това заяви народният представител и организационен секретар на НИС на МГЕРБ Галя Желязкова по време на дискусия с представители на младежката организация на политическата сила в Перник за ролята на младите в политиката и в процеса на вземане на решения.

В срещата участие взеха още областният координатор на ГЕРБ-Перник Вяра Церовска, местният ръководител на младежката структура Александър Александров, представителят на Националния изпълнителен съвет на МГЕРБ Михаела Иванова, и най-младият кмет в пернишко и член на областното ръководство на младежката структура Емил Костадинов.

Галя Желязкова изтъкна, че Перник е добър пример за бързо развиващ се град благодарение на усърдната работа на кмета Вяра Церовска и нейния отбор. Тя поздрави младежите от името на председателя на МГЕРБ Георг Георгиев, като отбеляза добрата работа на младежката организация в Перник, която се развива в една много положителна посока като силен и сплотен колектив. Приветствие към младите хора отправи лидерът на ГЕРБ-Перник Вяра Церовска.

„Много съм щастлива винаги, когато съм сред вас, защото познавам вашия потенциал и знам, че вие ще направите и града ни, и България едно още по-добро място за живеене. Ние разчитаме изключително много на вас. Желая ви успех за в бъдеще!“, сподели областният координатор Вяра Церовска. Лидерът на ГЕРБ-Перник не скри удовлетворението си от силната мотивация на младите хора в ГЕРБ и активното участие, както в обществения живот в областта, така и в предизборните кампании на политическата сила. Тя беше категорична, че ГЕРБ е партия, отворена към младите хора, които искат да се реализират в България и единствена партия в страната.

„Индикатор за политическа зрялост е активното участие на младите в политическият живот, в процеса на взимане на решения, във формирането на политики и тяхното реализиране. Радвам се, че именно ГЕРЮБ е партията , която промени политическото статукво и неслучайно най-голямата и силна младежка структура е именно нашата“, отбеляза Александър Александров. Той посочи, че понастоящем Младежката организация на ГЕРБ има своите представители, както в Народно събрание и в Европейския парламент, кметове, общински съветници и успешно реализирали се кадри в различните сфери на изпълнителната власт.

„От младежите в ГЕРБ очакванията са големи, защото доказахме, че сме моторът на новите идеи“, категорично заяви Михаела Иванова, член на Столичния общински съвет.

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене