„Левски“(Крупник) стана шампион на „А“ ОФГ след победа в последния кръг срещу „Малеш“

Мачът между лидера и третия заслужено завърши с успех за гостите, които доказаха защо ще бъдат шампиони

Първата третина от мача, игран в Струмяни, премина под диктовката на отбора на гостите, но защитата на домакините бе добре организирана и успя да не допусне сериозни опасности пред собствената си врата. След 20-ата минута домакините поеха инициативата като на два пъти при контраатаки на отбора на „Малеш“ Симеон Милчев и Димитър Кокалков, изскачаха сами срещу вратаря на гостите, но не успяха да го преодолеят.

През втората част на мача последва натиск на възпитаниците на Стоян Тросков, които все повече се задържаха в половината на гостите. След ударите на Стоян Драмов, Димитър Кокалков и Радослав Пецанов като по чудо не се стигна до гол, с който да бъде открит резултатът. Четирите смени, които извърши наставникът на гостите, освежиха отбора му, и това даде своя положителен резултат до края на срещата. Отборът на домакините постепенно отпадаше физически, нямаше равностойни заместници и късата скамейка си каза думата.

В 70-ата минута след центриране от корнер на Ивайло Спасов Красимир Ангелов от отбора на „Левски“ с глава откри за 0:1. В 77-ата минута от фаул от границата на наказателното поле Ивайло Спасов изпрати топката покрай изградената стена от страна на домакините за 0:2.

„Честито първото място на отбора на „Левски“ в 4-та лига. За мен те бяха най-добрият и най-достойният отбор, и това бе подарък за 80-годишния им юбилей”, сподели Стоян Тросков.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене