На опашка за билети за театрален фестивал в Разлог

Билетите за театралния фестивал „Звездите на театъра“ 2017 в Разлог ще се продават от 29 май /понеделник/ пред сградата на Народно читалище  „15.09.1903-1909“.

През делничните дни продажбата ще бъде 09.00 ч. до 19.00 ч., в съботния ден от 10.00 ч. до 16.00 ч, а в неделя от 10.00 ч. до 14.00 ч.

Цените на билетите за всичките постановки ще бъдат 10 лв. Организатори на фестивала са община Разлог и „Нона Попарт“ ЕООД, благодарение на които и тази година почитателите на театъра ще останат впечатлени и удовлетворени от видяното.

Очаква се бум на зрители, както всяка година, салонът ще е пълен всяка вечер от едноседмичния театрален маратон. Афишът предвижда поставянето на сцена на едни от най-добрите премиери в София и големите градове в България.

Театралните празници ще започнат на 24 юни със ”Солунските съзаклятници” от отишлия си наскоро от този свят писател и драматург Георги Данаилов. Постановката е на Народен театър „Иван Вазов“. Режисьор е Стоян Радев, участват актьорите Руси Чанев, Леонид Йовчев, Юлиан Вергов, Владимир Карамазов, Христо Петков, Павлин Петрунов, Валери Йорданов, Петко Венелинов, Кирил Кавадарков, Валентин Балабанов, Мария Каварджикова, Теодора Духовникова, Мила Люцканова, Ана Пападопулу, Благовест Благоев. Юлиян Вергов печели с постановката награда “Икар” за поддържаща мъжка роля, Мария Кавърджикова номинация “АСКЕЕР” за поддържаща женска роля.  Народният театър ще има изява и на 25 юни с постановката „Богът на касапницата” от Ясмина Реза. Режисьор е Антон Угринов, участват Юлиан Вергов, Владимир Карамазов, Радена Вълканова, Александра Василева.

Драматичен театър “Н. О. Масалитинов” – Пловдив ще представи на 26 юни “Двама на люлката” отУилям Гибсън. Режисьор е Бина Харалампиева, участват Елена Атанасова и Герасим Георгиев – Геро. Зрителите ще се насладят на 27 юни на таланта на Мариус Куркински в моноспектакъла на Продуцентска къща “Ажур Пико” – “Черното пиле” по Николай Хайтов.

На следващия ден на сцената ще се играе постановката „Името” на Сатиричен театър ”Алеко Константинов” от Матийо Делапорт и Александър дьо Ла Пателиер. Режисьор е Здравко Митков, участват актьорите Михаил Билалов,  Михаил Билалов, Николай Урумов, Ана Вълчанова, Богдан Казанджиев, Ирина Първанова.

Публиката ще види на 29 юни постановката на режисьора Бойко Илиев – ”Натали”, в която играят актрисите Нона Йотова и Александра Сърчаджиева. Финалът на 30 юни е поверен на Сатиричен театър ”Алеко Константинов” с постановката “Щастливеца” от Руси Божанов.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене