До края на следващата седмица ще е ясно кой ще е новият управител на болницата в Гоце Делчев

Досегашният управител д-р Мария Радойкова и хирургът д-р Иван Канелов подадоха документи за участие в конкурса за управител  на  МБАЛ “Иван Скендеров” в гр. Гоце Делчев.

Комисия по избора, в която участват общинските съветници д-р Неджми Уруч и Костадинка Богданова, секретарят на ОбА –  Гоце Делчев Марияна Устаилиева, финансовият директор на общината Йорданка Ендрева и представител на РЗИ – Благоевград д-р Лена Павлова прие документите им.

Договорът на сега действащия ръководител на здравното заведение д-р Мария Радойкова изтече. Изискванията към кандидатите са да са магистри по медицина, с най-малко 5 годишен стаж като лекари със специалност и квалификация по здравен мениджмънт или икономисти.

Конкурсът ще се проведе на три етапа – класиране по документи, представяне на програма за развитие на лечебното заведение и събеседване по седем теми, свързани с различни аспекти на здравеопазването.

До края на следващата седмица ще е ясно кой от двамата кандидати е спечелил конкурса и ще оглави общинската болница в гр. Гоце Делчев, съобщи председателят на комисията Марияна Устаилиева.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене