Без категория

Местния печат

печат

“Вяра”

Върховният касационен съд отмени оправдателната присъда по случая „Тоби” за екскмета Атанас Янев с мотива: неправилно интерпретиран доказателствен материал по сделка за 120 000 лв.

Състав на Върховния касационен съд отмени оправдателната присъда за екскмета на Дупница Атанас Янев, известен като подставения човек на Братя Галеви. Съдията от Окръжен съд- Кюстендил Йоланда Цекова осъди Янев на 1 година лишаване от свобода с 3 години изпитателен срок. Втората инстанция – Софийският апелативен съд, отмени присъдата на първоинстанционния съд и оправда напълно Атанас Янев.

Сотир Иванов от махала „Акациите”: Нямаме ток от години, искат ни 153 000 лв. за цялата електропреносна мрежа

Нямаме ток от години. 153 000 лв. ни искат от ЧЕЗ за цялата електропреносна мрежа. Така се оплака Сотир Иванов от махала „Акациите” на село Горно Хърсово пред представителите на Държавната комисия за енергийно и водно регулиране (ДКЕВР)  в Благоевград. От комисията  започнаха  провеждане на изнесени приемни дни, в Благоевград на въпросите на хората отговаряха експертите  Милена Миланова и Илиян Илиев.

7 вида уиски пиха ВИП гостите на депутата Александър Методиев на празника в Боровец, 5000 торбички получиха простосмъртните роми

ДПС депутатът Александър Методиев от Самоков посрещна над 200 гости  на тежки трапези със 7 вида уиски в ресторанта на хотел „Мура” в Боровец. На празника на ромите се вдигаха тостове още с различни вина, водка и ракия. За всеки имаше шопска и млечна  салата, пилешка, свинска пържола, ордьоври и риба, хайвер, скумрия.

29-год. учител по физическо стана дясна ръка на кметицата Минка Капитанова в Гърмен

29-годишният учител по физкултура в СОУ ”Йордан Йовков” в с. Рибново Ибрахим Къдриев е новият зам.-кмет в община Гърмен. Заместникът на Минка  Капитанова вече встъпи в длъжност.

Ибрахим Къдриев е семеен, завършил е  средното си образование в СОУ „Йордан Йовков“. През 2003 г. завършва висше образование в ЮЗУ, специалност физическо възпитание.

Полицаят побойник от Благоевград Георги Илиев започва работа във Второ РПУ

Полицаят побойник от Благоевград Георги Илиев, чието име преди дни нашумя с побоя над жена си, служителка в деловодството на РДВР, започва работа във Второ РПУ. Веднага след скандала той беше преместен от отдел „Охрана на обществения ред” в отдел „Охранителна полиция” на Първо РПУ. Вчера обаче стана ясно, че от следващата седмица Г. Илиев ще бъде преместен на работа във Второ РПУ.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене