Най-добрият клас в гр. Гоце Делчев ще бъде обявен и награден на 24 май

Общинската комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни в община Гоце Делчев днес разгледа кандидатурите за наградата “Най-добрият клас”. В конкурса, който се провежда за първи път, се включиха 10 паралелки от всички основни училища и две от гимназиите в града.

Те са номинирани от своите класни ръководители. Критериите, по които членовете на Общинската комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни оцени участниците са успех, брой на ученици, брой на неизвинени и извинени отсъствия, отношения между учениците, съвместни инициативи и прояви на сътрудничество и колективност.

За наградата „Най-добър клас“, своите класове представиха Иванка Гелемерова, Елена Ташкова и Димка Дерменджиева  – класни ръководители на XI Г, IX Г и XI А от ПМГ “Яне Сандански”, Неда Недева – Баракова, класен ръководител на  X А  и Кирил Малаков, класен ръководител на X В от НПГ “Димитър Талев”.

От основните училища в конкурса се включиха II Б с класен ръководител Емилия Москова, IV Б с класен – Мария Пиргова и V Б – с класен ръководител Александър Халачев от Трето ОУ “Братя Миладинови”, IIIГ клас от Второ ОУ “Гоце Делчев”, с ръководител Елена Язикова и V Б от Първо ОУ “Св. Св. Кирил и Методий”, с класен ръководител Цветанка Хаджидиманова.

Победителите ще бъдат обявени наградени от кмета Владимир Москов на 24 май, уточни секретарят на Общинската комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни в община Гоце Делчев  – Анета Вълева.

hronika

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене