Бивш футболист на „Пирин“(Гоце Делчев) напуска отбора си в Холандия! Роденият в Кочан Камен Хаджиев мисли за нова дестинация

Българският защитник Камен Хаджиев напуска холандския втородивизионен клуб „Фортуна“(Ситард) след края на сезона, съобщи официалната страница на клуба

Според информацията, договорът на родения през 1991-а година защитник от село Кочан изтича на 30-и юни, но той може да си тръгне и по-рано от тази дата.
През март от клуба са предложили удължаване на договора за един сезон, каквато опция е съществувала, но не се е стигнало до споразумение.
Според медии от региона, тъй като е неоспорим титуляр, българинът е поискал подобрени финансови условия, които обаче от Фортуна не са успели да му ги дадат.
Преминал през юношеските си години през германските школи на „Ватеншайд’09“ и „Шалке 04“, 26-годишният Камен може да играе като ляв бек и централен защитник, както и като дефанзивен халф, какъвто играеше в Холандия.
Той пристигна при „жълто-зелените“ през миналото лято от германския „Олденбург“ и изигра 32 мача, в които вкара два гола. Амбициите на Фортуна преди началото на сезона бяха съвсем различни – битка за промоция в елита на холандския футбол, но в крайна сметка тимът завърши по-близо до дъното.
У нас играл за „Родопа“(Смолян), „Пирин“(Гоце Делчев), „Миньор“ и „Локомотив“(София), сега Камен Хаджиев изчаква оферти, като вече има предложение от гръцки и румънски отбори.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене