Къде е Маги?! 5 месеца по-късно!

Интерпол все още търси 39-г. благоевградчанка, изчезнала безследно в Манчестър

Интерпол все още издирва 39-годишната благоевградчанка Магдалена Бежанска, за която struma.com съобщи ексклузивно през януари, когато службите поставиха Маги в графа безследно изчезнали и я търси с жълта бюлетина. Магдалена, която живее в благоевградския квартал „Грамада“ е майка на едно дете.

През октомври миналата година заминала на гурбет в Англия и дни по-късно спряла да се обажда на близките и. По молба на родителите и Интерпол започна да я издирва и от януари тя се търси. След нашата публикация нейни близки, твърдяха, че с Маги всичко е наред, тя се обадила от Англия добре и т. н. Други пък твърдят, че когато отишла започнала работа при чернокожо семейство и оттогава никой не я е чул.

Практиката на Интерпол е, когато някой се обади, близките подали сигналът за изчезването, сезират международната служба и човекът се сваля от издирване.

Малко преди да съобщим за Маги, Интерпол пусна бюлетина за издирването на петричанка, която повече от три месеца не се бе свързвала с роднините си. След публикацията тя се свърза с нас, а три дни по-късно бе свалена от издирване в Интерпол. Отново задаваме въпроса „Къде е Маги?!“ И защо още Интерпол я търси. Мистерията се заплита, защото и днес снимката на Маги е в страницата на Интерпол, в графата безследно изчезнали.

П. Иванов/struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене