ВИДЕО: Офис на „Глобул“ в Гоце Делчев набутва клиенти с домашни телефони без тяхно желание!

ъэфъэ

Георги ДЕЛИИЛИЕВ – ГОФИ

    • Г-жо Щерева, вие сте още­тена от един от мобилните оператори в Гоце Делчев. Раз­брахме, че са ви водили два домашни телефона, като през цялото време са ви лъгали, че плащате за един телефонен номер. Кажете ни точно какво стана?
    • По собствено желание си взех мобилен телефон от офис на Глобул на ул. „Бяло море“. При едно от поредните ми пла­щания в офиса ме уведомиха, че ми изтича договорът за до­машния телефон. Аз исках да се откажа от домашния номер, защото джиесемът ми беше, достатъчен, но те ме убедиха, да ми дадат друг] телефон, който ще струва 3 лв на месец. Аз се съгласих и поис­ках да ми дадат старите ми номера, но те ми казаха, че това не може да стане, а ще ми да­дат нови, лесни номера. Аз се съгласих и подписах договор. Попитах служителката, дали е прекратила старият ми номер, да не стане обърква щам и за него. Тя ми отговори – не, няма да пла­щаш за него, а само за новите два номера. В този момент разбрах, че има нещо нередно и я попитах- „ама защо ми на­бута 2 номера“? Тя ми отгово­ри, че всичко ще е наред. Но не беше. Телефоните непрекъс­нато се разваляха и аз ги но­сех в офиса да ги ремонтират. Това се случваше постоянно. Омръзна ми от тази ситуация и писах писмо до комисията за защита на потребителите, писах и до оператора. Аз съм изряден платец искам и опера­торът да е изряден с мен.

  • При така създалата се си­туация те би трябвало да ви дадат нов апарат.
  • Не ми дадоха нов и днес се ядосах и попитах в офиса дали мога да платя само мо­билния номер. Служителката ми каза, че не може. Аз поис­ках да ми закрият двата до­машни номера, защото е недо­пустимо пенсионер да плаща за три телефона.

Цялото интервю гледайте във видеото!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене