„Левски“ гостува на „Левски“… в Крупник. Ветераните на синия клуб уважиха поканата да почетат 80-годишнината от основаването на клуба от „А“ ОФГ

С голям празник ще бъдат отбелязани внушителните 80 години от създаването на Левски Крупник

В празничната програма на 7-ми май (неделя) ще бъде игран и  мача от областното първенство на отбора от Крупник срещу „Стрела“(Вълкосел), който ще бъде от 12:30 часа. Тържествена сесия по обявяването на почетен гражданин на община Симитли ще събере общинските съветници, също на стадиона .

Годишнината ще бъде отбелязана в неделя от 14:00 ч. на стадион „Арена Крупник“ с участието на ДФК „Малки шампиони“, ученици от СУ ,,Св. Св. Кирил и Методий” село Крупник, мажоретен състав и балет ,,Дъга” с ръководител Мария Дюлгерска. Гвоздеят на празненствата ще бъде футболна среща между ветераните на „Левски“(Крупник) и  Левски София. Много емоции, подаръци и весело настроение обещават организаторите. Те са поканили и шефа на столичния гранд Даниел Боримиров, треньор №1 на миналия век у нас Димитър Пенев и бившия шеф на футболните съдии у нас професор Васил Жечев.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене