Златното момиче Леман Гечмен отпразнува пълнолетие с близки и приятели в родното си село Баня

Многократната републиканска и европейска шампионка по джудо и самбо и световна вицешампионка по самбо Леман Гичмен отпразнува своето пълнолетие. Младата българска надежда в спорта избра да посрещне 18-ия си рожден ден заедно със семейството си, което винаги я е подкрепяло по трудния път към върха. Момичето пропътува разстояние от Сливен, където учи и тренира, до Баня, за да бъде заедно с тях, а те я изненадаха с подарък айфон.

gallery

Леман не пропусна да почерпи за пълнолетието си и своите приятели от детинство, с които е израснала и които винаги са се радвали на успехите й. Изненада на рожденичката направиха и собствениците на местно заведение, в което се състоя купонът. В кулминацията на вечерта прозвуча Happy Birthday, а персоналът й поднесе торта с фойерверки, с която всички се почерпиха.

Освен наздравици с най-искрени пожелания за здраве и късмет, който приятелите й вдигаха цяла вечер, те й пожелаха и да завоюва поредното злато от предстоящите форуми – европейски и световни първенства, за които си спечели квоти след триумфите й на републиканските първенства по джудо и самбо тази година.

ЯНА ЙОРДАНОВА/struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене