Очаквано! Депутатът от Сандански Ал. Манолев става зам. министър на икономиката, шанс за № 7 Димитър Гамишев

Депутатът от Сандански Александър Манолев става зам.министър на икономиката, това стана ясно днес, след като бе гласуван новия кабинет „Борисов 3“., научи struma.com. Излизането на Манолев от депутатската листа в Пиринско и голямата вероятност Бисер Михайлов да стане областен управител освобождава депутатско място за следващия в листата, а именно Димитър Гамишев от ПП ГЕРБ. Решението на Манолев не е изненадващо, тъй като за това се говореше още по време на изборите.

Александър Манолев бе отличник в преференциите, той събра най-много гласове и затова има право на избор, са коментарите в парламента. Въпрос на дни е официалното обявяване на областните управители, това ще стане вероятно след първото заседание на министерски съвет другата седмица.

Ако Михайлов се върне на предишния си пост, то ще трябва да поздравим Гамишев с депутатското място, ако разбира се няма други планове за него. Гамишев направи добър резултат на изборите, най-добрия показван от ПП ГЕРБ в бастиона на червените Гоце Делчев. Той бе с фаталния номер 7 в листата на ПП ГЕРБ

П. Попов/struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене