Димитър Бербатов бе оприличен на Хари Потър във Франция

Димитър Бербатов

Във Франция оприличиха Димитър Бербатов на Хари Потър. Повод за интересното сравнение бе фактът, че в последните мачове българинът редовно е в засада, но реферите не виждат това.

Бербо вкара гол и подаде за още един срещу Лион, като и двата пъти българинът бе зад защитата. В последния мач на „монегаските“ българинът асистира за първото попадение, но преди това отново бе в явна засада. В тази връзка сайтът planete-asm.fr направи интересна карикатура, с която изобрази известния магически герой Хари Потър. Хлапакът с очилца казва на Бербатов: „Спокойно, Димитър. Вземи моята мантия невидимка и няма да имаш проблеми със съдиите. Те няма да те виждат, когато си в засада“, пише „Стандарт“.

В същото време шефът на Бербатов Дмитрий Риболовлев може да напусне клуба през лятото, твърди butfootballclub.fr. Според изданието „любовта“ между него и принц Албер II е приключила. Сайтът твърди, че причината руският богаташ да се откаже от клуба е разследването за „финансов феърплей“, което УЕФА провежда. „Трудно ще могат да се оправдаят тези 170 млн. евро, които бяха похарчени за сезон 2013/2014“, пише още сайтът.

Във Франция продължават да твърдят, че треньорът Клаудио Раниери е пътник. Според медиите последният шанс италианецът да спаси работата си е Купата на Франция. Другата сряда Бербатов и „Монако“ гостуват на „Гингам“ в полуфинал.

pik.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене