„Струмска слава“ приземи „Септември“(Симитли) и показа кой „кара кораба“ в Югозападната трета лига

Отборът на радомирци победи с класическото 3:0 в дербито на кръга в Югозападната трета лига и показа, че нямат намерение да изпускат лидерската позиция

След срещата между първия и втория ,отборът от Радомир увеличи преднината си на 7 точки в класирането пред Септември.Домакините направиха страхотно първо полувреме в което направо смачкаха своя съперник.

След пропуски на Георги Иванов,който удари греда , на Иво Стоянов и Тодор Зюмбюлев домакините  поведоха в 33-тата минута. Точен бе капитанът Зюмбюлев който засече центриране отляво на Николов под гредата. От щаба на Струмска слава имаха сериозни претенции за неотсъдена дузпа за игра с ръка на Иво Иванов. През това полувреме гостите от Симитли рядко минаваха центъра.

След час игра Александър Аспарухов вкара и втори гол. Юношата на ЦСКА реализира след самостоятелен пробив и точен удар от малък ъгъл. Това успокои домакините и те намалиха темпото,но така и Септември не стигна до положения. Гостите играха близо 20 минути с човек по-малко. Андон Гущеров се контузи,а наставникът Спас Стоименов бе направил и трите си смени.  В последната минута от дузпа Иво Стоянов оформи и крайното 3:0.Мачът бе и много коректен. Реферът Николай Йорданов показа първия жълт картон едва в 49-тата минута на Креболиев от Септември.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене