Чудеса правят тези семена – топят килограмите и пълнят сутиена

Семена, които естествено уголемяват гърдите, а намаляват теглото! Макар че звучи невероятно, това растение би могло да увеличи гърдите ви, защото съдържа фитоестрогени, който влияят на растежа на гърдите и на задържането на вода в тъканите. Мечтата на всяка жена е да намери лекарство, което ще направи гърдите й да изглеждат по-големи, а талията тънка.

Гръцката детелина е чудесна билка, която помага за възстановяването на цялото тяло. Освен че се използва за красота, тази билка е полезна за кърмачки, тъй като стимулира производството на мляко и успокоява новородените. Освен че помага на жените, това семе е добро и за мъжете, тъй като засилва сексуалната енергия и лекува много сексуални проблеми.

Пророка Мохамед казал за семената от гръцката детелина “Ако знаете полезността на това семе, теглото му ще изчислите в злато.” Това е едно от най-старите лечебни растения, които датират от древните египтяни и Хипократ. За лечение и в добавка се използва това семе, което е неизбежна съставка в състава на къри подправка, както и на други подправки, които са много популярни в Индия и Близкия изток. Тези чудни семена се ползват за лечение на алергии, високо кръвно налягане, регулиране на кръвната захар, стимулира обмяната на веществата и има още много други ползи за здравето.

Вкусът на това растение е изключително тежък, така че ще трябва да свикнете с него. Поставете две супени лъжици семена в 200 мл. студена вода, сварете ги и ги оставете да престоят покрити 20 минути. Разбърквайте от време на време и процедете. Пийте бавно, на малки глътки. Семената могат да се готвят и като каша или пък да ги смелете на прах (на прах е по-ефективно). Консумирайте по половин чаена лъжичка два пъти на ден, за да подобрите храносмилането си. Мляните семена можете да използвате и като слабително, консумирайте по половин до една чаена лъжичка прясно смляни семки. Разредете ги в 250 мл вода и пийте 1-3 пъти на ден. Тези семена могат да се намерят в почти всеки магазин за здравословни храни. ZDRAVE.TO

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене