Шокираща акция и сензационен арест за рекет в Пиринско!

1000 лева на камион дървесина поискал горският служител Г. Топалов от собственик на дърводобивна фирма, подробностите ………

Горски служител от Петрич падна изненадващо в полицейски капан в седмицата на гората. Г. Топалов,служител в горското стопанство в южния град, бе арестуван с белязани пари в петък вечерта, научи struma.com. Секретна акция на икономическа полиция в ОД на МВР Благоевград шокира горския служител и го залови с белязани банкноти, част от поискан рекет от 1000 лева на камион дървесина.

Рекетирана е дърводобивна фирма от Пиринско. Случаят е драстичен, тъй като досега горски служител не бе попадал в подобен капан . Според запознати петричкият горски е бил обект на наблюдение от няколко седмици, в полицията е подадено оплакване от фирмата, за системно извиване на „ръцете“ за разрешително за добив в определен горски район, разказаха подробностите запознати.

Топалов сложил и мизата -1000 лева за него на камион дървесина. Това преляло чашата и собственикът на фирматa, известен бизнесмен, депозирал жалба в полицията. В петък в края на работния ден е трябвало да се състои срещата, в която да бъде предадена сумата за първия камион. В този момент се явили полицаите, които задържали петричкия горски. Той е в ареста. Утре ще съобщим подробности около скандалния случай.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене