Местния печат

„Вяра“

Спипаха гарда М. Симов от Кресна с документи менте и 2 незаконни пистолета в джипа му

Столични полицаи задържаха 30-годишния Мирослав Симов от Кресна с две фалшиви шофьорски книжки, лична карта и с два незаконни газови пистолета в него, разбра наш екип. Той е бивш охранител в благоевградска фирма и настоящ бодигард на македонец. Сигурни източници на медията ни информираха, че ченгетата щракнали белезниците на Мирослав Симов, докато той се движел с джип GL по жълтите павета в столицата вчера.

Д-р Миков хвърли оставка след 4 м. управление на общинската болница в Дупница, призна: Няма натиск, ще си търся работа в София

Д-р Владислав Миков подаде оставка като управител на общинската болница в Дупница. Оставката е депозирана при кмета Методи Чимев в понеделник с мотив лични причини.

„Подадох оставка единствено по лични причини, няма натиск или нещо подобно върху мен. Имам предизвестие от 30 дни, през което време ще помагам на новия управител да се запознае с областановката, ще подпиша договора и за заема, ако се налага. Оствката ми няма нищо общо с финансовото положение в болницата.

„Царете на магията” подариха полет със самолет на мениджъра  си Евгени Точев от Бобов дол за ЧРД, готвят се за магичната среща „Златна котка“ в Габрово

Мениджърът на Quick Hands Project Евгени Точев от Бобов дол изживя невероятен рожден ден в небето точно преди магичната среща „Златна котка“ 2017 на 9 април в Габрово. „Царете на магията” сюрпризираха Евгени Точев с полет със самолет на рождения му ден. „Честит рожден ден на най-точния мениджър Евгени Точев. Кмете, бъди здрав, все така предприемчив и да почерпиш, че тази сутрин вдигна самолета!”, пожелаха момчетата от „Куик Хендс Проджект“.

Новият шеф Росица Ставрева влязла във ВиК – София-област с 3-ма одитори, досегашният инж. Никола Нитов е освободен

ВиК – София-област е с нов управител след отстраняването на досегашния шеф Никола Нитов. Той освобождава поста със заповед на министъра на регионалното развитие и благоустройството и на шефа на „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – София-област. На негово място е назначена 34-годишната Росица Ставрева. По неофициална информация договорът, на който е назначена, е безсрочен и официално вписан в търговския регистър.

БСП – Благоевград изправи Гергана Янчева на другарски съд – нарочиха я, че е работила за себе си на изборите, искат й оставката

Социалистите в Благоевград изправят на другарски съд Гергана Янчева заради нарушение на партийната дисциплина, коментира се усилено в града. „Преференциалните гласове са на път отново да разединят червените”, коментираха благоевградчани. Според изочници социалистите заподозрели заместник общинския председател Гергана Янчева, че се възползвала активно от 10/10 на вота, въпреки изрично взетото решение от благоевградската структура да се гласува преференциално само за лидера на партията Николай Бошкилов, който бе втори в листата.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене