Подробности за акция „Антидрога“ в Разлог! Ето кои паднаха в капана

Четирима души от Разлог са задържани след проведена акция по линия на противодействие на производството и разпространението на наркотични вещества, в която са участвали полицейски служители от Благоевград, Банско и Разлог.

По непотвърдена официално информация задържаните лица са Иван Захов, по прякор Зик, Георги Сагрев, Марин Максев, известен като Торолик, и единият от братята близнаци Палеви – Иван. Освен лични обиски на лицата е извършено и претърсване на домовете им.

От Окръжна прокуратура – Благоевград във вчерашния ден само потвърдиха за операцията, но официална информация не беше дадена с мотива, че по случая все още се работи.

По неофициална информация у първите трима, които работят като охрана в известен хотел в Банско, антимафиотите са открили кокаин и канабис. Очаква се Окръжна прокуратура – Благоевград да разпореди за тях 72-часово задържане. За Иван Палев на този етап няма информация дали са открити наркотици.

Акция „Антидрога“ е проведена на територията на Разлог в четвъртък вечерта. Според жители на града, станали случайни очевидци на случващото се, полицейски служители са правили обиск на два автомобила, които били спрени в близост до кръговото кръстовище при хотел „Разлог”. На пътуващите в тях лица са направени лични обиски и са тествани за наркотици. Последвали претърсвания на домовете им. Полицейска блокада е имало на ул. „Екзарх Йосиф“, където са домовете на Максев и Захов, както и на ул. „Бяла река“, където живее Сагрев.

Задържаните са добре познати на полицията в Разлог.

ИВА ГЕОРГИЕВА

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене