ЛУДА РЕВНОСТ! Новото гадже на Тоца – мъж под чехъл! Перничанката наложи куп забрани на младия си любовник

Носителката на титлите „Мис България“ и „Мисис Русия“ Антония Петрова забрани на гаджето си – инженера Николай, да носи очила. Той имал проблеми със зрението, но Тоца, както е известна миската в светските среди, била категорична, че цайсите трябва да бъдат заменени с лещи, пише „Телеграф“.

Петрова не харесвала Николай с очила и въпреки че той няколко пъти сменял рамки с надеждата да допаднат на новата му любима, тя била категорична, че не желае да го вижда с очила, твърдят близки на инженера.

По повроерка на стари снимки на младия любовник става ясно, че той наистина преди се е подвизавал с очила, които днес е сменил с лещи в името на новата си изгора.

Освен очилата, Тоца е сложила и други забрани на любимия си – като например не му разрешава да има профил в социалните мрежи. Петрова се е развихрила и като стилист и по думи на близки на Николай за седмица е подменила почти целия му гардероб.

Приятелите му пък се оплакват, че откатко е с нея, той е забравил за тях. Те смятат, че миската има пръст и в това, че Николай прекарва цялото си време с нея, а не с дългогодишните си дружки.

pik.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене