Кандидатът за народен представител Богдан Боцев закри предизборната си кампания в село Мосомище

Кандидатът за народен представител от „БСП за България“ Богдан Боцев закри тази вечер предизборната си кампания със среща в едно от най-големите села в община Гоце Делчев – Мосомище. Залата на читалището бе пълна с хора, дошли да заявят своето желание за промяна и да подкрепят Богдан Боцев.

„От сърце Ви благодарим, че ни уважихте, защото сте единствения кандидат-депутат, който дойде в село Мосомище“, признаха хората. „Аз съм много щастлив, че закриваме кампанията си тази вечер именно в село Мосомище – едно от най-будните села в нашата община. Хората тук винаги са били непримирими към несправедливостите, борбени и мотивирани да отстояват правата си“, каза Богдан Боцев. Той допълни, че хората в Мосомище много добре могат да преценят колко се е променило селото им в последните две години. „Пътят на промяната и по-доброто бъдеще е проправен и вече сме тръгнали по него. Важно е да продължим докрай“, категоричен бе Богдан Боцев.

„Вярваме, че Вие ще бъдете достоен народен представител, защото никога досега не сте подминавал човек в нужда, отзовавал сте се на всеки човешки проблем, а това е много важно и ценно качество“, споделиха присъстващи на срещата.

Богдан Боцев призна, че в началото на кампанията си е пожела тя да бъде толерантна и позитивна, в нея да няма разделение и омраза, а само и единствено сблъсък на идеи. „Срещнах се с много хора, чух всеки от Вас, дадохте ми ценни съвети, идеи и препоръки. Разбира се получих и градивна критика, но най-важното за мен е, че ми дарихте много положителна енергия, която ми дава увереност, че заедно можем да променим България“, категоричен бе Богдан Боцев.

На 26 март да изберем номер 10 в интегралната бюлетина и преференция 3 за Богдан Боцев.

*Предизборна публикация

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене