„Пирин“ и „Черно море“ не успях да се победят при юношите

Юношите младша възраст на „Пирин“(Благоевград) и „Черно море“(Варна) не успяха да излъчат победител в двубоя от поредния 20 кръг на Елитната група до 17 години

Нулевото равенство отразява реално показаното от двата отбора на терена в село Рилци.

Малко положения и пред двете врати, като точните удари в очертанията на двете врати се броят на пръстите на едната ръка. Гости дори имаха малко- по точен мерник, но вратаря на „Пирин“ запази суха мрежата.

Варненци са трети във временното класиране и пристигнаха в Благоевград като фаворити в мача. Това обаче не си пролича през по-голяма част от двубоя. Орлетата пък записаха второ поредно домакинство без загуба след поражението на 1 март от лидера в групата „Септември“(София).

Пред следващия кръг, в който благоевградчани гостуват на „Левски – Раковски“, момчетата на Васил Петров имат 23 точки и заемат 11-о място. Двубоят днес на терена в Рилци проследи треньорският тандем на „орлетата“ Милен Радуканов – Стефан Гошев, както и управителят на ОФК Пирин Благоевград Венко Попов.

Въпреки не особено силното представяне днес някои от юношите ще бъдат в групата на „Пирин“ за утрешната контрола с „Витоша“(Бистрица), пише информежа. По същото време юношите старша възраст играят срещу Ботев Враца и това изключва възможността някой от по-големите таланти на Пирин да участват в мача.

Милен Радуканов ще опреди с кои футболисти ще запълни утрешната група, тъй като се налага да даде почивка на доста титуляри, които все още не са напълно възстановени и ще получат почивка за мача от първенството срещу Нефтохимик Бургас.

Двубоят „Пирин“ – „Витоша“ е от 15.00 часа на стадион „Христо Ботев“ в Благоевград.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене