„ВОЛЯ“ зове за обединение на всички български граждани! Теменуга Върбанова в Гоцеделчевско: Гласувайте спокойно и със сърце!

Водачът на листата на ПП „ВОЛЯ“ в 1 МИР – Благоевград, Теменуга Върбанова, националният младежки координатор на гражданското сдружение Атанас Махлелиев и областният лидер на младежите Владимир Шатев посетиха шивашки цехове в общините Гоце Делчев, Гърмен и Сатовча.

Те разговаряха с работниците и ги призоваха на предстоящите на 26 март парламентарни избори да гласуват спокойно и със сърце, усещайки сами кое е най-доброто за тях и техните деца.

„Трябва да кажете „Не“ на страха и на гласуването по директива, нечия заповед или под натиск“, заяви пред хората в предприятията Теменуга Върбанова. Тя изслуша проблемите им и ги увери, че Гражданско движение „ВОЛЯ“ е единствената алтернатива на статуквото и единствената формация, която мисли за бизнеса и за заетите в малките и средни предприятия.

На президентските избори партията на Веселин Марешки направи пробив в смесените райони в Гоцеделчевско, където варненският бизнесмен събра немалка подкрепа. „Хората ясно показаха, че няма да позволят да им се отнема правото на вот и че виждат алтернатива в лицето на г-н Марешки“, подчерта още водачът на листата на „ВОЛЯ“ в Благоевградски избирателен район.

Част от работниците обаче споделиха, че все още се страхуват открито да заявят своите политически предпочитания.

„Като народен представител ще се ангажирам да подкрепя всички коректни работодатели и ще направя така, че не бизнесът да бъде роб на държавата, а държавата да бъде роб на бизнеса и хората, които разкриват нови работни места“, категорична бе Теменуга Върбанова.

Тя допълни, че „ВОЛЯ“ е „за“ обединение на всички български граждани независимо от тяхната вяра и етнос.

Хората от своя страна благодариха на представителите на „ВОЛЯ“ за това, че гражданското движение се бори за справедливост при определянето на цените на основните стоки. Те подкрепиха и усилията на лидера Веселин Марешки в борбата му с картелите и монополите.

ИНФОМРЕЖА

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене