Футболист от Кочан, следен от „Левски“ за бъдещата селекция

Става дума за Атанас Зехиров, който е в дългия списък на „сините“ за селекцията догодина

В момента той играе с екипа на „Берое“ и дори като играч на старозагорци намери място и в националния състав при предшественика на Петър Хубчев Ивайло Петев. След това не се радва на доверието за първи тим на „лъвовете“. Играчът обаче е твърда единица в клубния си отбор и определено получава високи оценки за своето представяне.

Освен него още един стар познайник на футболните фенове в Югозападна България и настоящ играч на „Берое“ също може да се окаже ново попълнение на тима от „Герена“. Става дума за Мартин Райнов, който на практика направи име и отбеляза първите си по-сериозни крачки в професионалния футбол с екипа на Банско. Тогава треньор бе настоящият наставник на другия тим от Стара Загора – „Верея“, Александър Томаш, под чието ръководство полузащитникът натрупа опит.

В групата на наблюдаваните от „Левски“ евентуални нови състезатели са са трима футболисти на „Ботев“(Пловдив) – Фернандо Виана, Тодор Неделев, който бе искан и от предишното ръководство, както и Антонио Вутов. За последния настоява най-вече Николай Митов, който познава отлично качествата на техничаря, тъй като работи с него по време на предишния си престой на „Герена“.

Словенецът Дино Мартинович от „Локомотив“(Пловдив) също е привлякъл вниманието на шефовете от „сините“.

От посочените „Левски“ ще се опита да привлече максимум трима.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене