За спорт и честна игра си говориха младежите от Долно Осеново със Стефан Апостолов

Спортът за здраве, спортът като начин на живот и възпитание, това бе във фокуса на приятелски разговор на младежите от Долно Осеново със Стефан Апостолов, за мнозина приятел, сега поел отговорността да бъде народен представител по волята и доверието на избирателя на 26-ти март.
С десетки въпроси за спортната инфраструктура, игрищата, развитието на спорта в общината посрещнаха младежите в Долно Осеново Стефан Апостолов.
Апостолов е кандидат за народен представител от гражданската квота в листата на партия ГЕРБ – 11/22. В подготовката си за парламента, Стефан Апостолов е убеден, че иска да знае достатъчно за очакванията и желанията на хората. Среща се с младежи, спортисти, учители, предприемачи, земеделци.
В едно от най-многолюдните села в симитлийска община, Долно Осеново, има много младежи, които се интересуват от спорт, футболът е страст на момчетата, които искат да тренират и повече. Те искат и ново футболно игрище, за каквото, при готов проект, Апостолов  като народен представител може да съдейства за осигуряване на инвестиция.
„Знаете, за мен спортът е верую, начин на живот и съществуване, винаги ще помагам за спорта. Правил съм го и досега, като народен представител ще мога да съм и по-полезен за спорта, на вас, за селото“, каза Апостолов. И напомни на младежите, че на разположение за спорт, е цялата база на община Симитли за всички жители. Независимо дали са от Осеново или Полена, всеки може да спортува на стадиона в Крупник, например. И апелира към достатъчно съзнание и отговорност на всеки да опазва имуществото.
Стефан Апостолов е от гражданската квота в кандидат-депутатската листа на партия ГЕРБ, номер 11 в лявото поле на бюлетината, с преференция 22 от дясно.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене