Предизборната кампания за предстоящите парламентарни избори в гр.Белица бе открита

Изключително интересно  и ползотворно  преминаха организираните две срещи с кандидатите за народни представители от листата на „БСП за България“  Тома Томов,  Костадин Дурчов, Николай Дундалов и Мартин Бориков в Белица.

По-рано през деня водачът на листата на „БСП за България“ в 1-ви МИР Благоевград Тома Томов, участва в  среща с около 40 общественици  на малкото но будно  градче, която премина емоционално и с интерес, провокирана от журналистът  от голяма величина , човек с висока култура и огромен интелектуален потенциал – Тома Томов.

От 17.00 ч . кандидатите за народни представители проведоха среща с членове на Българската социалистическа партия-Белица и гражданското общество на Белица. Тома Томов,  направи анализ на вътрешната и външна политика на страната ни. „Родината ни отдавна се движи по грешен път  и е време  да го променим, не допускайки ГЕРБ и Бойко Борисов да ни водят в грешната посока“, сподели пред присъстващите Тома Томов. „Това ме накара да се гмурна в политиката. Макар и безпартиен почувствах, че мой дълг е да го направя. Нямаме време за губене. Българският народ е настръхнал,  не той е узрял и силно желае  една достойна промяна която да изправи България на подобаващото и се място на вътрешната и външна политическа сцена. Затова ние сме длъжни да бъдем част от тази промяна. Корупцията е от най – големите ни проблеми. Разпростряла се от  най-високите до най-ниските етажи на властта.Това погубва България.

„С победата на генерал Румен Радев усетихме една огромна народна вълна и това ни дава сили да мислим, че наистина може да се направи нещо за промяна, за спасението на България. Предизборната кампания вече е в разгара си и всички ние сме тук , защото сме убедени, че днес промяната е задължителна.Тя започна по волята на народите по целия свят, които поискаха справедливост, участие при вземането на решения за техния живот, поискаха техните водачи да им върнат достойнството – националното и човешко. Българският народ отдавна жадува за морала и общочовешките  ценности“.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене