ВИДЕО: Невероятно! Кандидат-депутат в студиото на ,,Неудобните“

За първи път в студиото на предаването „Неудобните“ гостува кандидат за народен представител. Това е Николай Дундалов от листата за депутати на „БСП за България“ за 1-ви МИР – Благоевград.

Г-н Дундалов започна гостуването си при колегите Веселин Стаменов и Мариета Димитрова с думите: „Всеки кандидат за депутат трябва да отговаря и на удобни, и на неудобни въпроси“.

Най-напред водещите и техният гост започнаха да нищят темата за протестите на земеделските производители. Тя нашумя тази седмица след поредния протест на фермерите, които блокираха главен път Е-79 край Сандански.

„За мен проблемът започва от предходната година когато фермерите подават документите. Общинските служби нямат необходимите ресурси. Не им се дава хартия за принтиране, интернетът е много слаб”, започна коментарът си по темата Николай Дундалов.

Медийният мениджър на Топ Преса Веселин Стаменов отбеляза, че в община Разлог такъв проблем не би трябало да има, защото тя си има представител в земеделското министерство – Любен Татарски.

Тримата обсъдиха и проблемите в земеделския сектор.

Какво още се случи в 24-тия епизод на „Неудобните“ вижте във видеото.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене