При изключително висока активност се провеждат срещите на кандидат-депутатът и лидер на ГЕРБ – Гоце Делчев, Димитър Гамишев

При изключително висока активност се провеждат срещите на кандидат – депутатът и лидер на ГЕРБ – Гоце Делчев, г – н Димитър Гамишев. Общинският ръководител подробно представя политическата си програма като до този момент той се е срещнал с жители на с. Долно Дряново, с. Мосомище, с. Дъбница и с. Борово. Присъстващите на срещите зададоха своите въпроси и изказаха очакванията си.

Село Долно Дряново, 2. Март:

Общинският ръководител и кандидат за народен представител Димитър Гамишев представи предизборната си програма. Присъстващите зададоха своите въпроси и изказаха очакванията си.
#Бюлетина №11, преференция №7

Село Мосомище, 3. Март:

ПП ГЕРБ Гоце Делчев проведе предизборна среща в с. Мусомища. Общинският ръководител и кандидат за народен представител Димитър Гамишев беше посрещнат от местните жители, които подкрепиха програмата му и изказаха своите проблеми и очаквания.
#Бюлетина №11, преференция №7

Село Борово, 5. Март:

Кандидатът за депутат от ПП ГЕРБ Гоце Делчев Димитър Гамишев, проведе предизборната си кампания в с. Борово. Там той подчерта, че е нужно правителство, което да стабилизира икономиката и да се намали бюрокрацията. Като председател на комисията по младежта и спорта в Общинския съвет – Гамишев обеща, че ще се бори за подобряване на инвестициите в спорта. В заключение добави, че спортните успехи и отличия са важни, но най-важно от всичко е здравето на нашите деца.
#Бюлетина №11, преференция №7

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене