ВНИМАНИЕ!!! Хапчетата за отслабване супер опасни за здравето ни!

Различните препарати за отслабване са вредни за нашето здраве!!! Те увреждат целия ни организъм!!!

Манията за фина фигура ни тресе, веднага щом слънцето блесне повече на небето, а тогава повечето от нас се обръщат към диетите.
Но някои не желаят свалянето на килограми да продължава толкова дълго време. Затова посягат към хапчетата за отслабване.
Хапчетата за отслабване са повече от вредни

Те обаче се оказват много опасни. Удрят ни в сърцето, мозъка, увреждат бъбреците ни и червата.

Заради отровните им съставки. Те са забранени не само у нас, но и в Европейския съюз. И забраната не е от сега, а от цели осем години.

Те обаче продължават да се продават онлайн в интернет пространството. Но с променени имена. И така ние не подозираме за измамата.

Някои от въпросните хапчета за отслабване ни докарват тежки депресии. Дори има случаи, доста чести, от проява на сомнамбулизъм, както и на други психични разстройства. Това потвърдиха от Българската психиатрична асоциация.

Тези хапчета са под формата на капсули или на таблетки. Но и в двата случая е доказано, че се произвеждат в Индия. И минават като хранителни добавки.

В този случай не се изисква да има регистрация в Изпълнителната агенция по лекарствата. Това каза проф. Донка Байкова.

Тя е преподавател по диетика в Медицинския университет в София. Специалистката е и заместник председател на българското дружество по диетика и хранене.

Заради това учените препоръчват да не се доверяваме на подобни хранителни добавки. Те са твърде опасни за нас и може да доведат до необратими психични и физически заболявания. Често твърде опасни за здравето ни.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене