Роден в Гоце Делчев футболист бележи, съгражданинът му Димитър Макриев не

Българският нападател Костадин Башов се разписа при победата на ‘Асил“(Лиси) с 2:1 над домакина ТОИ Лакатамия в среща от 22-ия кръг на кипърската футболна втора дивизия

Башов донесе успеха на отбора си с гол десетина минути преди края с удар от 7-8 метра след асистенция от дясно. Роденият в Гоце Делчев футболист от дълги години играе в първенството на острова на Афродита. Юношата на „Левски“ се завърна преди няколко години за кратко в България  и игра за „Литекс“ и „Пирин“(Гоце Делчев).

Така „Асил“ записа трети успех в последните си четири мача в шампионата и с 28 точки е осми в подреждането.

В първа лига пък имаше българско дерби, в което се срещнаха трима наши сънародници, които играха пълни 90 минути в българското дерби от 25-ия кръг на местния елит при домакинството на „Етникос“(Ахнас)  срещу „Неа Саламина“. То завърши без голове, а роденият в Гоце Делчев голмайстор Димитър Макриев изкара пълни 90 минути при гостуването на своя тим. За противника пълни 90 минути записаха бившите бранители на „Ботев“(Пловдив) Филип Филипов и на „Левски“ Борислав Стойчев.

След този кръг двата отбора останаха съседи в класирането. „Неа Саламина“ е на 8-мо място с актив от 31 точки, а „Етникос“ Ахнас е на 9-то място с точка по-малко.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене