Даниела Савеклиева, ГЕРБ: Нужно е всеки ден да мислим поне по 1 минута за България и да се борим да защитим достойнството на всички българи

Нужно е всеки ден да мислим поне по 1 минута за България и да се борим да защитим достойнството на всички българи. Това каза областният координатор на ПП ГЕРБ и кандидат за народен представител Даниела Савеклиева по време на откриването на VIII зимен университет на МГЕРБ.

Тя изрази радостта си, че младежката организация на ПП ГЕРБ за поредна година избира за свой домакин слънчевия град Сандански.

„За нас винаги е и чест и гордост, че зимните академии на МГЕРБ се провеждат тук. Гордея се с всички вас млади хора, че ни давате надежда. Именно на тези академии Вие имате възможността да почерпите опит от по-възрастните от вас“, каза още Савеклиева.

Според нея днес повече от всякога е нужно да мислим поне по 1 минута за България.

„Именно днес трябва да се борим да защитим достойнството на всички българи и да запазим стабилността на страната. Заедно може да постигнем много. ПП ГЕРБ като цяло има достойна история и това го доказахме през годините“, подчерта Савеклиева.

Тя пожела успех на всички участници в университета и заяви, че всички заедно може да постигнем много.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене