Скандал! Гонят Емил Чолаков от bTV заради алкохолизъм?

Култовият синоптик на БТВ Емо Чолаков  може да остане без работа. Той е любимец на зрителите, но това съвсем  не го имунизира срещу уволнение, ако не спазва правилата в медията, а той правел точно това.  Емил отскоро е трън в очите на шефовете си, тъй като системно се появявал на работа пиян, а оплакванията от колегите му зачестили, пише slavа.bg.

Гологлавият водещ имал  тежък махмурлук, който го правел нервен и раздразнителен и често вдигал луди скандали на колегите си. Той даже няколко пъти сгафил сериозно, което наложило мъмрене от шефовете му и предупреждение, че при още един скандал ще бъде уволнен.

Всъщност това вече трябвало да се случи, но го държали само защото е любимец на зрителите и се страхували от тяхната реакция . Точно заради рейтинга си Емо получавал и една от най-високите запплати в медията – 3500 лв. месечно.

Метеорологът изобщо не се страхувал от предупрежденията на шефовете, тъй като от друга телевизия го поканили да оглави свое предаване, споделя Уикенд. Явно в момента той се колебае, затова по цели нощи запивал, а потърпевш бил персоналът в гримьорната, който  вдишвал алкохолните изпарения от устата му.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене