Безобразие! Петричанин наби служител на Синя зона, сложил му скоба на автомобила

Кой създава хаос в паркирането, петричките изцепки нямат край

Петричанин, паркирал неправилно, удари служителя на синя зона Димитър Василев, който днес му сложил скоба на автомобила, преди минути двамата отидоха да дават показания в полицията. Случаят се разнесе мълниеносно от уста на уста в южния град. Подобен сблъсък се очакваше като се има предвид, че от дни около синята зона има непрекъснати дебати и проблеми.

В основата им са активисти на ВМРО, които се спукаха да плюят по новите служители на зоната, заместили техните, които кметът Бръчков премести като полска охрана. Ежедневно на фейсбук страницата на лидера на ВМРО Божинов се появяват снимки на неправилно паркирани коли, а отдолу той коментира колко лошо е състоянието в града, откакто са махнали техните хора.

Битка на интереси, това се случва в момента в Петрич, някой умишлено подклажда напрежение около паркирането, с цел дискредитиране на кметската управа в града. Методите започват да приличат на бой със зъби и нокти за билетчета от синята зона. Този петрички филм сме го гледали вече, по времето на Вельо Илиев.

Сдружение, което се чувстваше засегнато при раздаването на обществените поръчки организираха протести, маскаради, ку-клукс клановски мероприятия, за да постигнат целта си. Същите днес, са сред работещите по обществени поръчки и са по-ниски от тревата. Със синята зона нещата се повтарят, вой, бой, до дупка, дано отново си върнат властта в стратегическата синя зона.

В момента в Петрич се говори, че ВМРО са настръхнали срещу кметската управа, щели да искат оставки на кмет, заместници и други управленци на предстоящата общинска сесия. Ще следим какво ще се случи и ще съобщим позицията на полицията около днешния бой.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене