Местния печат

„Вяра“

6-год. Кристиян наби 3 деца и се метна от прозорец в детска градина „Калина” в Дупница, директорът Р. Хаджийска: Лелката го оставила само за минутка

6-годишният палавник Кристиян скочи от прозорец в детската градина „Калина” в Дупница и хвърли в ужас директора Райна Хаджийска. Малкият вчера изправи на нокти целия персонал на градината, след като не спря да вилнее през целия ден. Криси не е пострадал сериозно след полета, отървал се е с разбита устна.

 Обраха 150 лв. от хранителния магазин на БСП лидера Иван Каракашки под носа на полицията в Кюстендил, крадците влезли с ключ

Неизвестни обраха хранителния магазин на общинския председател на БСП-Кюстендил Иван Каракашки. Апашите са проникнали чрез подбран или подправен ключ, няма счупване на стъкла и други поражения по инвентара на обекта. Любопитното е, че магазинът на партийния лидер се намира на най-оживената улица на Кюстендил – „Цар Освободител“ срещу стадион „Осогово“, и само на метри разстояние от Областната дирекция на МВР.

 Критичо е състоянието на блъснатата от влак Гергана Гегова в Благоевград, викат спешно специалист от Дихателния център в София

Тежко и изключително тревожно остава към момента състоянието на 18-годишната Гергана Гегова от Благоевград, която преди два дни бе пометена от бързия влак София – Кулата на жп прелеза в кв. „Старо Струмско”. Поради тази причина в МБАЛ-Благоевград пристига консултант от Дихателния център в София, за да се запознае отблизо със състоянието на момичето, което е в кома в отделението по реанимация на благоевградската болница.

 82-год. Петър Живков Петров и 24-годишната Фатме са най-възрастният и най-младият мераклия за парламента от Пиринско

82-годишният Петър Живков Петров от Варна е най-възрастният кандидат за народен представител в Пиринско, научи наш репортер. Той е вписан като кандидат-депутат в листата на ПП „Воля” на бизнесмена Веселин Марешки. Най-младата мераклийка да седне зад депутатската банка в 44-тото Народно събрание пък е 24-годишната Фатме Мезин от село Филипово, община Банско, която е вписана в листата на ДПС.

 Адв. Адриана Мелниклийска от ГЕРБ-Благоевград: Синдромът 11/11 е на късмет

Номерата на бюлетините носят късмет за преференцията на адвокат Адриана Мелниклийска от ГЕРБ-Благоевград, която е 11-а в листата, а номерът на партията й, под който ще се състезава на изборите, също е 11.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене