ЕКСКЛУЗИВНО! Екскметът на Петрич В. Илиев – кандидат за депутат от Реформаторския блок

Бившият кмет на Петрич Вельо Илиев се кандидатира за депутат, той е втори в реформаторската листа, оглавявана от Димитър Делчев от София, това научихме преди минути. Така отпаднаха слуховете от последната седмица, че Вельо Илиев няма да се впуска в битката.

Припомняме, че още преди две седмици съобщихме, че петричани, бившите от СДС, реформаторите натискат Илиев да е техният човек в листата, той имаше известни колебания, но: Реших да приеме, щом моите съпартийци, приятели и привърженици настояват, втори съм в листата, каза Илиев, потърсен за коментар преди минути.

Така Петрич отново става интересна арена на политически битки. Знаем, че Илиев има сериозна подкрепа в града ни и не само, което означава, че ще отклони гласовете на жителите на Петрич, които го подкрепиха на местните избори. Георги Динев – Вельо Илиев, това ще е сериозната конкуренция на предстоящите избори.

Динев от партия ГЕРБ и реформаторът Илиев. Не е ясно каква ще е работата и ролята на ВМРО, все още не е известно на кое място е лидерът Стоян Божинов, който ще играе с преференции в изборите. БСП също са настървени за сериозна предизборна атака.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене