Говори общинският съветник Димитър Бояджиев този петък в Топ Преса

int-zaglavnaДимитър Бояджиев е общественик, общински съветник от БСП, известен е с активността си и с това, че не  се страхува да влиза в битки, което му спечели доста симпатизанти в левицата, но и някои врагове сред опозицията. От скоро г-н Бояджиев освен на областното, стана член и на националното ръководство на червените младежи.

1.            Г-н Бояджиев, срещаме се дни след националната ви конференция в НДК, където бяхте избран за член на НС на БСП младежи заедно със само още двама други от областта. Как приемате тази голяма чест?

Действително,тъкмо се връщам от националната ни конференция в София,беше сериозен двудневен форум, на който взехме важни решения и си казахме много неща. Радващо е че младежката организация на БСП се развива възходящо. Избрахме си и нов председател – прекрасна млада дама, така че се връщам повече от обнадежден. А във връзка с избирането ми за член на НС – да отговорността е голяма, но с другите двама избрани от област Благоевград – председателят на областната ни организация Асен Балабанов и председателят на младежите в Благоевград Антон Асийски сме амбицирани да представим областта достойно в националното ръководство.

ЦЯЛОТО РАЗТЪРСВАЩО ИНТЕРВЮ С МЕСТНИЯТ ПОЛИТИК ТОЗИ ПЕТЪК В ТОП ПРЕСА

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене